Finca Duernas olīveļļa ir īpaša ar to, ka eļļas sastāvā ir
polifenoli jeb antioksidanti (dabiskie konservanti). Lielo polifenolu skaitu
eļļā iegūst no pareizā laikā novāktiem augļiem. Visvairāk olīvas tiek novāktas
oktobrī, kad polifenolu līmenis ir visaugstākais, jo no šīm olīvām tiek ražota
visaugstvērtīgākā eļļa. Polifenolu daudzums Finca Duernas olīveļļā rada
rūgtu/piparotu garšu. Eļļai ir SIQEV kvalitātes zīme, kas nodrošina eļļas
augsto kvalitāti, turklāt produkts ir bioloģisks. Ieteicams eļļu lietot svaigu,
lai tā neoksidētos. Finca Duernas olīveļļu var izmantot gan salātiem, gan
dažādām gaļām, zivīm, dārzeņiem, uzkodām.