Saldēta spirulīna ir pilnīgi dabiska, nesatur konservantus, apjoma palielinātājus, mākslīgi pievienotus vitamīnus vai citas piedevas.
LIETOŠANAS IETEIKUMI: lietot atkausētu. Iejaukt ūdenī, jogurtā, smūtijā, aukstajā mērcītē, desertā, saldējumā vai glazūrā. Garša ir praktiski nejūtama, tāpēc var pievienot ikvienam Jūsu iemīļotam dzērienam vai ēdienam, kam piestāv zaļā krāsa.
Uzglabāt sasaldētu (-18°C). Atkausētu uzglabāt +4…+6 °C un izlietot 24 stundu laikā. Atkūstot var izdalīties zilā krāsa, jo spirulīnas šūnas iekšienē ir zila "sula" - vērtīgais pigments fikocianīns. Tas nemaina spirulīnas kvalitāti. Par atkusušas spirulīnas bojāšanos liecina izteikta nepatīkama aromāta (tāda kā parasti piemīt kaltētai spirulīnai) parādīšanās.