Sastāvdaļas: Varavīksnes forele 97% (Oncorhynchus Mykiss), ķiploki 2%, sāls, cukurs. Realizācijas termiņš ir 30 dienas.
Pērtniekos
audzē foreles, karpas un stores. Zivju mazuļi tiek audzēti vietējā zivju
inkubatorā, pēc tam tiek laisti tīros, ūdens caurtekošos dīķos. Tilpnes dziļums
ir līdz 10 metriem, ūdens daudzumu un straumi rada avota ūdeņi. Zivis aug
dabiskā veidā, barībai tiek izmantotas gan mazās zivtiņas (karūsas), gan
ekoloģiski tīra zivju barība, kas ir ražota Somijā.
Karsti
kūpinātas foreles fileja ar dižskabārža dūmiem ir iepakota vakuumā un tā masa
neto var sastādīt no 200 līdz 300g. Summa apmaksai tiks koriģēta atbilstoši
svaram (1kg/22,80EUR).