Maizes, piparkūku mīkla

Sastāvdaļas: pilngraudu rīsu milti*, kukurūzas milti*, rīsu milti*, cepamais pulveris (irdinātājs: nātrija hidrogēnkarbonāts, skābuma regulētājs: monokālija tartrāts, kukurūzas ciete*), biezinātājs: guāra sveķi*, saldskābais kvinojas mīklas ierauga pulveris* (kvinojas milti*, rīsu milti*, ierauga baktērijas), jūras sāls, sausais raugs, nerafinēts niedru cukurs*, biezinātājs: ksantāna sveķi*.
* bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.).

100 g vidējā uzturvērtība: 1438 kJ / 339 kcal, tauki 1,2 g, tostarp piesātinātie 0,3 g; ogļhidrāti 75 g, tostarp cukuri 1,3 g; šķiedrvielas 3,3 g, olbaltumvielas 4,9 g, sāls 2,1 g.

Pagatavošana:

Cepeškrāsni uzsildīt līdz 225°C (4.gāzes plīts atzīme, ar gaisa plūsmu 190°C). iepakojuma saturu iebērt bļodā. Pievienot 250 ml remdena ūdens un 2 ēdamk. eļļas (piemēram, olīveļļu).
Ar rokas mikseri (ar mīklas āķiem) iepakojuma saturu sajaukt viendabīgā mīklā. Mīkla būs tikpat lipīga, kā ierasts. Tas ir nepieciešams labāka rezultāta iegūšanai. Picas pamatne šādi iekšpusē ir sulīga un gaisīga un ārpusē kraukšķīga.
Cepamajā plātnē (apm. 35 x 30 cm) vai divās apaļajās, atveramajās cepamformās (Ø 28cm) ieklāt cepampapīru un iesmērēt cepampapīru ar eļļu. Mīklu pārkaisīt ar nedaudz cietes un ar cepampapīra palīdzību, kas noklāts starp mīklu un mīklas rulli, vienmērīgi izrullēt mīklu.
Mīklu vienmērīgi apsmērēt ar tomātu biezeni. Pildīt, pievienot garšvielas pēc vēlēšanās un pārpilināt olīveļļu. Tomātu biezeņa vietā var izmantot arī tomātu kečupu, tomātu mērci, tomātu salsas mērci.
Cept apakšējā cepeškrāsns līmenī apm. 15-20 minūtes (elektriskā plīts: 225°C, iepriekš uzsildīta; gāzes plīts: 4. atzīme, ar gaisa plūsmu 190°C).

BIO Maisījums picas pamatnes pagatavošanai bezglutēna 350 g

3,99 € Cena bez PVN
  • Artikuls : BCH404116
Bezglutēna
Vegānisks
Ekoloģisks