Sastāvdaļas: lipekli nesaturošas auzu pārslas*, ķirbju sēklas*, saulespuķu sēklas*, maltas linsēklas*, sezama sēklas*, lazdu rieksti* 7%, linsēklas*, mandeles* 4%, čia sēklas (Salvia hispanica), pilngraudu prosas pārslas*, malti Indijas ceļtekas sēklapvalki*, jūras sāls.
* bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.).
100 g pēc pamatreceptes pagatavotas maizes vidējā uzturvērtība: 1279 kJ / 308 kcal, tauki 20 g, tostarp piesātinātās taukskābes 2,5 g; ogļhidrāti 16 g, tostarp cukuri 0,7 g; šķiedrvielas 8,1 g, olbaltumvielas 12 g, sāls 0,83 g, dzelzs 3,56 mg (25,46%**), biotīns 11,1 μg (22,2%**), folskābe 49,1 μg (24,55%**), kālijs 345,2 mg (17,26%**), magnijs 152 mg (40,53%**), mangāns 1,97 mg (98,5%**), cinks 2,79 mg (27,9%**), tiamīns 0,43 mg (39,09%**), tokoferols (E vitamīns) 11,29 mg (94,08%**), fosfors 280 mg (40%**), alfa-linolēnskābe 2,3 mg. ** uzturvielu atsauces vērtība.
Pagatavošana cepeškrāsnī -pamatrecepte: Iepakojuma saturu ieber bļodā un aplej ar 500 ml auksta ūdens. Mīklu rūpīgi samaisa un ļauj uzbriest ledusskapī 3 stundas vai uz nakti. Stingro mīklu liek bagātīgi ietaukotā taisnstūra formas veidnē (25 x 10 cm). Izlīdzina un nogludina ar samitrinātu silikona lāpstiņu. Liek aukstā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 80 minūtes. Uzreiz izņem no cepamformas un pirms sagriešanas ļauj atdzist uz restes.
Pagatavošana cepeškrāsnī -ātrā pagatavošana: Iepakojuma saturu samaisa ar 500 ml karsta ūdens un ļauj 20 minūtes uzbriest. Liek uzsildītā cepeškrāsnī un cep ar augšējo un apakšējo karstuma padevi 200°C apm. 70 minūtes. Ieteikumi: pirms sagriešanas kārtīgi atdzesējiet. Pagatavotā maize ir piemērota sasaldēšanai.