Sastāvdaļas:
- 1 liels sīpols
- 1 vidēji liels, smalki sarīvēts burkāns
- Berief Bio maltais tofu
- pāris ēd.k. tamari mērce
- smalkie kviešu milti
- sāls
- cukurniedru cukurs
- ūdens
- sojas piens
- eļļa
- 2 ēd.k.maltas linsēklas
- brūnie bio šampinjoni
Pildijuma pagatavošana:
Eļļā apcep sīpolus, kuriem pievieno smalki sarīvētos burkānus. Masai pannā pievieno malto tofu un tamari mērci. Var papildus pievienot garšvielas pēc savas gaumes.
Pankūku pagatavošana:
Nelielā trauciņā samaisa 2 ēdamkarotes (ar kaudzi) maltas linsēklas ar 5 ēdamkarotēm silta ūdens un atstāj nedaudz uzbriest.
Lielā bļodā, 500g miltu pievieno 1/2 tējkaroti sāls un 1 ēdamkaroti (ar kaudzi) cukurniedru cukuru, visu kārtīgi samaisa. Klāt pievieno, pusi uz pusi, sojas pienu ar ūdeni un lēnām maisa. Šķidrumu lej klāt tik daudz, lai iegūtu krējuma veida konsistenci. Masai klāt pievieno arī uzbriedinātās linsēklas un 3 ēdamkarote eļļu.
Cep un ēd gardu muti!