Sastāvdaļas:
- Pūdercukurs
- Piparmētru lapas
- Saldais krējums
- Agaves vai kļavu sīrups
- Tumšā šokolāde
- Sviests
- Cepampulveris
- Kakao
- Milti
- Brūnais cukurs
- Olas
Pagatvošana:
Sajauc olas ar brūno cukuru, maisi ~10min. līdz masa kļūst viendabīga. Pievieno kakao, cepampulveri un miltus, maisi līdz iegūsti krēmīgu masu.
Uzklāj masu uz cepampapīta, liec krāsnī, kura uzkarsēta uz 200 grādiem, cep ~10min. Noņem no papīra un ļauj atdzist.
Traukā izkausē sviestu kopā ar tumšo šokolādi, noņem no plīts un pievieno saldo krējumu, sīrupu un pūdercukuru, maisi līdz izveidojas viendabīga masa.
Klāj masu uz atdzesētā biskvīta, uzkaisi nedaudz sasmalcinātas piparmētru lapas, dekorē ar pūdercukuru vai pēc ieskatiem.