Sastāvdaļas:
- 400g picas mīklas
- 1 krūze mocarella siera
- 100g vai 1/2 krēmsiera
- 3 ēdamkarotes rozmarīna un bazilika
- 1 daiviņa sasmalcināta ķiploka
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 1 krūze tomātu mērces, iemērcēšanai
Pagatavošana:
Uzsildiet krāsni uz 400 grādiem.
Izrullējiet picas mīklu un sadaliet to 36 apļos. Bļodiņā sajauciet sieru ar krēmsieru, uz katra aplīša lieciet 1 ēdamkaroti siera masas. Izveidojiet mīklas bumbiņu. Visas bumbiņas lieciet uz cepampannas un veidojiet eglītes formu. Apsmērējiet ar olu, uzkaisiet garšaugus un cepiet 15-17min, līdz kļūst zeltaini brūns.
Pasniedziet, plēšiet pa bumbiņām un mērcējiet tomātu mērcē vai citā mērcītē.